• Live chat
  • Facebook
  • Google Plus
  • rss

Karbantartások

×
×
RSS Feed

Adatközpont technikai probléma

Tervezett időpont 2018.03.11 22:00:00 Állapot Javított hiba / bejelentés Várható befejezés 2018.03.12 08:00:00

Tisztelt Ügyfelünk!

Bizonyára értesült róla, hogy a Docler irodaház szervertermében előre nem látható, váratlan esemény történt! Kérjük olvassa el rövid tájékoztatónkat, amely részletezi, hogy mi történt és hogy jelenleg hol tartunk a helyreállításban, a hiba kijavításában:

- 2018. 03. 11.én este 22:00-kor a Docler irodaház szervertermében a tűzjelző rendszer rendellenességet jelzett, így annak dacára, hogy valóságos tűz nem volt - mind a kamerafelvételek, mind a hődiagramok elemzése bizonyítja - elindította az Inergen gázos oltást.
- Mivel a hibás tűzjelzői értesítésre, a tűzoltás valóban beindult, így a sajnálatos esemény valóban érintette a nálunk működő szervergépek egy bizonyos részének működését. Van olyan általunk üzemeltetett oldal, amely sajnos emiatt leállt.
- A közvetlen hibát hajnalra elhárítottuk.
- Jelenleg minden szakemberünk azon dolgozik, hogy a probléma miatt érintett gépeket újraindítsuk, üzembe állítsuk. Ezzel egy időben a műszaki hiba kiváltó okának kivizsgálását is megkezdtük.
- Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a leállás miatti kellemetlenségeket minimalizáljuk és a lehető leghamarabb visszaállítsuk a normál, üzemszerű működést. A Docler mintegy 10 éve működő szervertermében soha hasonló eset nem fordult el, továbbra is Magyarország egyik legmodernebb, legbiztonságosabb szerverterméről beszélünk.
- A helyreállítás folyamatáról a DoclerNet weboldalán tájékozódhatnak. (https://www.doclernet.hu/status/)
- A műszaki hiba miatt felmerülő kellemetlenségekért elnézést kérünk. Ügyfeleink türelmét és megértését köszönjük!

Üdvözlettel:

DoclerNet Hosting

Érintett szerverek / szolgáltatások

Szerver bérlés szolgáltatás
Szerver hoszting szolgáltatás